Get Adobe Flash player
Bezoekers
Archief

Schaliegasvrij Nederland vraagt hulp!

Bericht van voorzitter Stichting Schaliegasvrij Nederland:
Beste allemaal,
Hulp gevraagd!
      LUSH, winkelketen van handgemaakte cosmetica, (www.lush.nl) ondersteunt regelmatig milieu-acties. Vorige maand heeft LUSH actie gevoerd in Duitsland tegen schaliegas.
      LUSH gaat dat komende maand ook in Nederland doen, en ondersteunt daarbij ook Schaliegasvrij Nederland. De actie loopt van 6 tot 12 augustus.
 
We zoeken vrijwilligers die daarbij willen helpen:
      – mensen die bereid zijn om een paar uur in een LUSH – winkel willen staan om aan klanten uitleg te geven over schaliegas/steenkoolgas en de gevolgen daarvan
      – waarschijnlijk op 10 augustus komt er een manifestatie bij één van de winkels (waarschijnlijk Utrecht) – wie wil erbij zijn of helpen organiseren (o.a. een boortoren bouwen)
      Laat even weten of je bereid bent om mee te doen (info@schaliegasvrij.nlof ondergetekende
    Met vriendelijke groet
    Ko van Huissteden
Op website: http://www.schaliegasvrij.nl/ kunt u zien hoe groot het gebied is waarvoor vergunningen kunnen worden afgegeven!

One Response to “Schaliegasvrij Nederland vraagt hulp!”

  • Dort v:

    Er is al zo veel kapot en vernield in de natuur omdat het grote geld regeert. Bijna alle polititie hebben niet 1 pakje boter op hun hoofd maar pakhuizen vol met boter op hun hoofd. We moeten zuinig zijn op de natuur en zijn dat ook verplicht naar onze kinderen en kleinkinderen toe. Zeker wat IN de grond wordt gestopt of dit nu nuclear afval is of ander vergif krijg je er niet meer schoon uit. Zie Duitsland en Frankrijk. Wat was nederland ook goed gevig met nuclearafval in Afrika te laten verwerken. Ja, deze mensen zagen geld ( en dat is te begrijpen als je het arm hebt) maar de vuile gevolgen waren niet bekend bij deze mede aardbewoners. Ik ben ook voor schaliegasvrij Nederland waar dan ook. Zeker ook bij ons op de Utrechtse Heuvelrug waar we nog heerlijk en zuiver drinkwater zo kunnen op pompen.