Get Adobe Flash player
Bezoekers
Archief

Einde Stichting Schaliegasvrij Haaren.

Beste mensen,

Na ruim 7 jaren van actie tegen de domme plannen om in Nederland schaliegas te willen gaan winnen is die dreigende donkere wolk ondertussen wel zo klein geworden, dat we er voorlopig op durven te vertrouwen, dat het restantje hiervan wel overwaait om plaats te maken voor een hele grote duurzame zon.
Op onze laatste bestuursvergadering in maart is daarom besloten onze Stichting Schaliegasvrij Haaren te ontbinden.
Per 1 mei 2018 is deze ontbinding van kracht geworden.
Onze website Schaliegasvrij Haaren en ons mailadres blijven nog tot het einde van 2018 bestaan.
Daarna worden deze ook opgeheven.
De spandoeken, die ruim 7 jaar hun werk hebben staan te doen in weer en wind, zullen een dezer dagen ook uit het zicht verdwijnen.
Wilt u toch op de hoogte blijven betreffende schaliegas op landelijk niveau, kunt u het laatste nieuws over deze ontwikkelingen altijd nog vinden op de website van:
Dit mailtje zal dus ook werkelijk het laatste zijn.
Ik wil eindigen met de dankwoorden, die wij als bestuur kregen van onze voorzitter Willem Jan Atsma, die gewoon doorgaat met Schaliegasvrij Nederland om de vinger aan de gaswinningspols te houden.
Deze woorden gelden niet alleen voor ons als bestuur, maar zeker ook voor alle mensen die ons jarenlang, op wat voor manier gesteund hebben!
Ik dank jullie allemaal voor de jarenlange inzet tegen de slechte schaliegasplannen in onze mooie leefomgeving. Het was een hele fijne samenwerking, met een fantastisch resultaat.  
Met vr. groet,
Rien van Hal.
Stichting “SchalieGASvrij Haaren”

Comments are closed.