Get Adobe Flash player
Bezoekers
Archief

2014-06-05 – 5 juni 2014 – Tweede Kamer – plenair debat schaliegas

Donderdagmiddag 5 juni 13:45 is er een plenair debat in de Tweede Kamer over schaliegas.

Kom kijken – je kunt het debat op de publieke tribune volgen, en publieke belangstelling laat zien dat we schaliegas een belangrijk onderwerp vinden! Dit is belangrijk gezien de bijna ongeremde plannen voor schaliegas waarover in de milieu-effect rapportage voor de ‘Structuurvisie Schaliegas’ nagedacht wordt.

Let wel op de regels voor bezoek van de Tweede Kamer. Het is niet toegestaan om op de publieke tribune met kleding, spandoeken of bijval te laten zien waar je voor staat, en bij toegang tot de Tweede Kamer moet je je legitimeren en kan door een veiligheidscontrole lange wachttijd ontstaan.

Leave a Reply